Praktijkopleiding stukadoren

Werk jij graag met je handen en hou jij van een direct mooi eindresultaat? Dan past het beroep stukadoor bij jou! Na het volgen van de opleiding bij Leerbouwen kan jij als beginnend stukadoor aan de slag. Je leert onder andere hoe je verschillende ondergronden behandeld, wanden en plafonds stukt, met verschillende soorten gips werkt.

Doelgroep

Mensen (M/V) die in de bouwsector aan de slag willen en houden van afwerking op een hoog niveau, met of zonder kwalificatie. Basiskennis Nederlandse taal is noodzakelijk of men is bereid om dit te leren, dit in verband het behalen van de nodige certificaten en de veiligheid op de werkvloer, denk hierbij onder andere aan een VCA-certificaat.

Inhoud van de opleiding

Het betreft een werk- leertraject van 3 tot maximaal 7 maanden. De opleiding start met werken/opleiden in de opleidingswerkplaats in Groningen. In Groningen heeft Leerbouwen een praktijkruimte om het vak als stukadoor te leren. Tijdens deze periode kan het VCA-diploma en de vakmanpas van het Certificaat Centrum Veilig Wonen behaald.

De stukadoor opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

Het stukadoor programma van deze opleiding bevat de volgende inhoudelijke punten:

Tijdens de stukadoor opleiding komen de volgende onderdelen aan de orde:

Na de opleiding heeft de leerling:

Meer weten over deze praktijkopleiding? Neem dan contact met ons op.

 

Uw mensen ook opleiden?Neem dan nu contact op