Over leerbouwen

De praktijkopleider in de bouw

Leerbouwen heeft als doel om mensen op te leiden voor beroepen in de bouwsector. Leerbouwen verzorgt de volgende opleidingen:

– Schilderen
– Houtbewerking
– Stukadoren
– Metselen
– Monteur Zonnepanelen

Door middel van praktijkgerichte beroepsopleiding brengen wij mensen een vak bij. Onder begeleiding van een praktijkopleider leert men de fijne kneepjes van het vak en hoe je het beroep veilig uitvoert. Dit wordt mogelijk gemaakt in één van onze praktijkruimtes in het Centrum voor Vakopleidingen in Groningen.

Leerbouwen is er voor de mensen met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt. In goede samenwerking met het bedrijfsleven, gemeentes, UWV, Werk in Zicht en uitzendbureaus zorgen wij voor opleidingen op maat.

 

 

Tjeerd van der Sluis

Begonnen als timmerman in de bouw maar heeft inmiddels een ruime ervaring met projecten bij bedrijven, overheden, opleidingen en welzijnsorganisaties. Op het gebied van werkgelegenheidsprojecten is hij een van de beste specialisten in Noord-Nederland. Tjeerd van der Sluis heeft vooral een schat aan ervaring opgebouwd in de sector sociale zekerheid en werkgelegenheid. Hij was jobcoach, consulent arbeidsintegratie, beleidsmedewerker, projectleider, senior consulent arbeidsbemiddeling, hoofd re-integratie, manager projecten, operationeel manager en locatiemanager.

Door deze veelzijdige ervaring kan Tjeerd van der Sluis snel tot de kern van het probleem doordringen. Hij onderscheidt zich door enthousiast, snel, resultaatgericht en professioneel met u mee te denken over uw project. Hij kan met zijn energieke en spontane karakter gemakkelijk contacten leggen op alle niveaus in de organisatie. Tjeerd van der Sluis communiceert open, direct en met respect. Daardoor creëert hij een sfeer waarbij iedereen zich gemakkelijk voelt. Hij stelt kleinschaligheid, een persoonlijke benadering, maatwerk en een goede relatie met de opdrachtgever centraal. Vijftien jaar werkervaring en veel cursussen op HBO en post-HBO niveau hebben hem gemaakt tot de onbetwistbare specialist die hij nu is.

Erkend leerbedrijf

Leerbouwen is sinds begin 2016 gecertificeerd als erkend leerbedrijf.