Samenwerkingspartners

 


Payrollplaats B.V.

Payrollplaats is een payroll organisatie die gevestigd is in Groningen en heeft opdrachtgevers verspreid over heel Nederland. Ze bestaan ruim 10 jaar en groeien ieder jaar rustig door. Rustig, omdat hetgeen wat ze doen graag goed willen doen! Bij Payrollplaats verzorgen ze de salarisadministratie én nemen ze de arbeidsrechtelijke risico’s op zich die gepaard gaan met het ondernemerschap. Payrollplaats is de juridisch werkgever van de medewerkers die hun opdrachtgevers aan het werk hebben. Dit betekent dat  ze naast de verloning en alle bijkomende handelingen ook eigen risicodrager zijn als het gaat om ziekte. 

Abiant uitzendgroep

Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. In de afgelopen jaren hebben we ons vestigingennetwerk in Noord-Nederland uitgebreid. Zo hebben we vestigingen in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland, waardoor we midden in het werkveld zitten en altijd dichtbij zijn voor medewerkers en opdrachtgevers.

Werkplein Fivelingo

SW-bedrijf Fivelingo en Werkplein Eemsdelta gaan samen verder als Werkplein Fivelingo. Een sterke organisatie in de Eemsdelta. Waar alles draait om werk, inkomen, participatie én samenwerking.

BMN Bouwmaterialen
BMN Bouwmaterialen is sinds eind 2015 de naam voor alle vestigingen van de voormalig CRH Bouwmaterialengroep. Met bijna 80 vestigingen is BMN Bouwmaterialen marktleider in Nederland. De activiteiten zijn afgestemd op het gehele bouwproces; van ontwerp tot en met het op tijd leveren van de producten. Dat maakt BMN een goede partner voor nieuwbouw en renovatieprojecten, van enkelstuks tot grootschalig.

ABC ADAMAS
ABC ADAMAS is actief op de Nederlandse en Duitse markt als leverancier van materiaal voor scheurherstel en het leveren van materiaal voor spouwmuurverankering.  ABC ADAMAS is niet alleen leverancier van deze producten, maar adviseert en helpt u met het maken van de juiste keuze voor materiaal.  Daarnaast kunnen zij u ondersteunen met advies en het opstarten van uw werkzaamheden.

Flextensie
Flextensie biedt een opstap naar werk voor mensen met een bijstandsuitkering, dat is het doel van Flextensie. Ze hebben daarbij een andere kijk op re-integratie en flexibel werk. Flextensie biedt vanuit die visie instrumenten aan gemeenten aan. Gemeenten die voor individuele werkzoekenden de opstap naar duurzaam werk kunnen bevorderen.

Houthandel Reinders
Houthandel Reinders is opgericht in 1941 en is gevestigd in Ten Post. Het is een familiebedrijf die al vele generaties meegaat. Reinders is dé specialist in het uit Scandinavië geïmporteerde naaldhout. Een groot gedeelte van het geïmporteerde hout wordt ter plekke bewerkt en vervolgens verkocht aan verschillende zakenrelaties.

Jobber arbeidsreïntegratie B.V.
Jobber arbeidsreïntegratie B.V. begeleidt mensen naar werk en helpt werkgevers aan direct inzetbare nieuwe medewerkers. Ze zorgen voor “mensen op maat” voor werkgevers die opzoek zijn naar werknemers. Daarnaast regelen ze van trainingen en vakopleidingen tot werk/leerplekken en werkervaringsplekken waar de mensen de door u gewenste kennis en ervaring opdoen.

UWV
UWV zorgt voor landelijke uitvoering van de werknemersverzekeringen en voor arbeidsmarkt- en gegevensdienstverlening. Mensen zijn op hun best als ze met werk kunnen deelnemen aan de maatschappij. De maatschappij functioneert het best als zoveel mogelijk mensen er met werk aan deelnemen. Het UWV helpt om werken voor mensen te bevorderen. Met de belofte ‘Werk boven uitkering’ zijn ze helder over hun beloften én verwachtingen.

Rozema Coatings B.V.
Rozema Coatings B.V. is 40 jaar geleden opgericht. Ze begonnen als regionaal leverancier in het havengebied Delfzijl/Eemshaven. In de loop der jaren hebben ze zich ontwikkeld tot een landelijk en internationaal werkende organisatie. In de beginjaren betrof het vooral de levering van smeeroliën voor de scheepvaart. Nu leveren ze een breed programma van diverse coatings, verven en toebehoren aan de scheepvaart, de industrie, schildersbedrijven en particulieren. Vanuit Farmsum/Delfzijl en hun depot in Rotterdam worden de producten verschepen naar klanten in heel Europa.

Werk in Zicht
Wij zijn Werk in Zicht, het samenwerkingsverband van gemeenten, UWV en SW-bedrijven in Groningen en Noord-Drenthe. We werken aan een arbeidsmarkt waar iedereen welkom is.Samenwerken is onze passie én aanpak. Met vele werkgevers en opleidingsinstanties in onze regio. Dat loont. We delen de wens meer (vak)mensen aan werk te helpen. Resultaat en succes zijn onze sleutelwoorden. Zodat jij het beste personeel krijgt en aan je bindt.

Onze dienstverlening is gratis.

Samenwerkingspartners Werk in Zicht

  • Onderwijsinstellingen zoals Noorderpoort, Alfa-college en Drenthe College
  • FNV, VNO-NCW Noord, MKB-Noord
  • Provincies Groningen en Drenthe

NOORDERPOORT
Met 16 verschillende scholen, ongeveer 14.000 studenten, 1.000 cursisten en ruim 1.400 medewerkers is Noorderpoort één van de grootste ROC’s (Regionaal Opleidingscentrum) van Noord-Nederland. Je vindt ons in de provincie Groningen en in Assen. Noorderpoort is groot, maar kiest voor ‘klein’. We hebben overzichtelijke scholen met een eigen karakter waar iedereen elkaar kent.

Bedrijfstrainingen en -opleidingen
Bij Noorderpoort kun je ook als volwassene terecht voor een om- of nascholing. We hebben een uitgebreid aanbod in diverse richtingen zoals in de techniek, de zorg en de zakelijke dienstverlening. Bovendien bieden wij ook Taal op de werkvloer aan voor statushouders en laaggeletterden. Een korte cursus om de kennis op de frissen is ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan Nederlands, digitale vaardigheden en rekenen. Wij verzorgen deze korte cursussen ook op de werkvloer

Onze mensen
Onze mensen zijn professionals die onze studenten opleiden tot succesvolle beroepsbeoefenaars

 


Abiant uitzendgroep

Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. In de afgelopen jaren hebben we ons vestigingennetwerk in Noord-Nederland uitgebreid. Zo hebben we vestigingen in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland, waardoor we midden in het werkveld zitten en altijd dichtbij zijn voor medewerkers en opdrachtgevers.