Combinatiecursus verfspuiten & vloercoating

Groningen 2 lesdagen vanaf € 1028,00

Lijkt het jou leuk om naast verf aan te brengen met een kwast, je ook te bekwamen in het verf aanbrengen met een verfspuit? En wil je leren om een vloercoating aan te brengen? Dan is de combi-cursus Verfspuiten & Vloercoating bij Leerbouwen in Groningen wat voor jou!

Na het volgen van de cursus kun je aan de slag met het verduurzamen en verfraaien van hout, metaal, steen op wanden en vloeren en ben je bekend met verf- en coatingsystemen en alles wat daarbij komt kijken.

 

Combinatiecursus
Verfspuiten & vloercoating

 

Doelstelling
Tijdens de training verfspuiten & vloercoating leer je omgaan met diverse spuitapparatuur. Denk hierbij aan Airless spuitapparatuur of Airmix spuitapparatuur, krijg je inzicht op de verschillende primers en coatings die gebruikt worden (bij vloercoatings), hoe dit verwerkt wordt en welke omstandigheden optimaal zijn voor het verwerken van coatings.

Tevens worden de bijbehorende technieken en gereedschappen behandeld die hiervoor gebruikt worden, komt de ondergrondbehandeling aan de orde en de diverse verfsoorten, verdunners en systemen.

Tijdens de cursus wordt de theorie in de lessen verweven, zodat je deze in de praktijk eigen kan maken. Lesmateriaal is inbegrepen, een theorieboek is niet van toepassing bij deze praktijklessen.

Wat heb ik nodig (Basiskennis en vooropleiding is niet vereist)
Verf, mondmasker, overige materialen en gereedschap worden door Leerbouwen verzorgd evenals een veiligheidsbril en gehoorbescherming.

De onderstaande PBM’s (Persoonlijke Bescherming Middelen), zijn verplicht en dienen door de kandidaat zelf verzorgd te worden. 

  • veiligheidsschoenen (bij Leerbouwen te verkrijgen)
  • sluitende werkkleding

Duur
2 lesdagen

Data
8 & 9 februari 2023

1 & 2 maart 2023

5 & 6 april 2023  –  STAP-subsidie beschikbaar voor instap moment 28 februari

Kosten
€ 1025,00

STAP-budget
Met deze subsidie kun je bij ons deze combi cursus Verfspuiten & vloercoating voor €25,- volgen.
Hoe? Lees hier meer.

Algemene informatie over het STAP-budget voor scholing en ontwikkeling van de overheid vind je hier: https://bit.ly/STAPbudget-Rijksoverheid

Aanmelden

Hoi, Leerbouwen hier

STAP aanvragen Leerbouwen

Heb je vragen over een cursus, of kom je er niet uit bij je keuze? Wij helpen je graag verder!

050 211 52 03 info@leerbouwen.nl