Cursus houtbewerking

Groningen 3 lesdagen vanaf € 695,-

Lijkt het jou leuk om met hout te werken? Dan is de cursus houtbewerking bij Leerbouwen in Groningen wat voor jou! Na het volgen van de cursus kun je veilig aan de slag met houtbewerkingsgereedschappen, zowel als doe-het-zelver als op professioneel niveau.

 

Basiscursus
Houtbewerking

 

Doelstelling
Zodra je deze cursus hebt afgerond heb je geleerd om te werken met houtbewerkingsgereedschappen, materialen, machines en vooral hoe hier veilig mee om te gaan. Je gaat aan de slag met, onder meer de volgende machines en gereedschappen:

Decoupeerzaag, boven frees, schroefmachine, invalzaag, handzaag, kapzaag, schaaf, beitels en het slijpen hiervan, winkelhaak, zweihaak, potlood en duimstok.

Tevens komen rekenen en meten aan de orde en kan je na afronding veilig werken en eenvoudige voorwerpen zelfstandig maken.

Tijdens de cursus wordt de theorie in de lessen verweven, zodat je deze in de praktijk eigen kan maken. Lesmateriaal is inbegrepen, een theorieboek is niet van toepassing bij deze praktijklessen.

Wat heb ik nodig (Basiskennis en vooropleiding is niet vereist)
Hout en plaatmaterialen, werktekeningen en gereedschap wordt door Leerbouwen verzorgd evenals een veiligheidsbril en gehoorbescherming. 

De onderstaande PBM’s (Persoonlijke Bescherming Middelen), zijn verplicht en dienen door de kandidaat zelf verzorgt te worden. 

  • veiligheidsschoenen (bij Leerbouwen te verkrijgen)
  • sluitende werkkleding

Duur
3 lesdagen

Data
14, 15 & 16 februari 2023

7, 8 & 9 maart 2023

4, 5 & 6 april 2023  –  STAP-subsidie beschikbaar voor instap moment 28 februari

Kosten
€ 695,-

STAP-budget
Met deze subsidie kun je bij ons deze basiscursus Houtbewerking geheel kosteloos volgen.
Hoe? Lees hier meer.

Algemene informatie over het STAP-budget voor scholing en ontwikkeling van de overheid vind je hier: https://bit.ly/STAPbudget-Rijksoverheid

Aanmelden

Hoi, Leerbouwen hier

STAP aanvragen Leerbouwen

Heb je vragen over een cursus, of kom je er niet uit bij je keuze? Wij helpen je graag verder!

050 211 52 03 info@leerbouwen.nl