Cursus afhangen ramen en deuren

Groningen 2 lesdagen vanaf € 393,00

Lijkt het je leuk om zelfstandig ramen en deuren af te hangen? Dan is de cursus raam en deuren afhangen bij Leerbouwen in Groningen wat voor jou! In nagenoeg ieder gebouw komen ramen en deuren voor. Voor de timmerman en doe-het-zelver is het dus van belang dat hij/ zij de basisvaardigheden beheerst voor het aanbrengen en / of vervangen van een deur of raam, voor zowel thuis als professioneel.


Basiscursus
Afhangen ramen en deuren


Doelstelling
Zodra je deze training hebt afgerond ben je in staat om zelfstandig ramen en deuren af te hangen. Heb je een goed gevoel voor hout ontwikkeld en kan je omgaan met (elektrisch) handgereedschap zoals een bovenfrees en een (elektrische) reischaaf.

Tijdens de cursus wordt de theorie in de lessen verweven, zodat je deze in de praktijk eigen kan maken. Lesmateriaal is inbegrepen, een theorieboek is niet van toepassing bij deze praktijklessen.

Wat heb ik nodig (Basiskennis en vooropleiding is niet vereist)
Scharnieren, sloten en overige materialen en gereedschap wordt door Leerbouwen verzorgd evenals een veiligheidsbril en gehoorbescherming.

De onderstaande PBM’s (Persoonlijke Bescherming Middelen), zijn verplicht en dienen door de kandidaat zelf verzorgt te worden. 

  • veiligheidsschoenen (bij Leerbouwen te verkrijgen)
  • sluitende werkkleding

Duur
2 lesdagen

Data
21 & 22 februari 2023

21 & 22 maart 2023

19 & 20 april 2023  –  STAP-subsidie beschikbaar voor instap moment 28 februari

Kosten
€ 393,00

STAP-budget
Met deze subsidie kun je bij ons deze basiscursus Afhangen deuren en ramen geheel kosteloos volgen.
Hoe? Lees hier meer.

Algemene informatie over het STAP-budget voor scholing en ontwikkeling van de overheid vind je hier: https://bit.ly/STAPbudget-Rijksoverheid

 

Aanmelden

Hoi, Leerbouwen hier

STAP aanvragen Leerbouwen

Heb je vragen over een cursus, of kom je er niet uit bij je keuze? Wij helpen je graag verder!

050 211 52 03 info@leerbouwen.nl