Cursus houtrot behandeling

Groningen 1 lesdag vanaf € 272,00

Lijkt het jou leuk om aangetaste delen van een kozijn of raam weer netjes strak en duurzaam te maken? Dan is de cursus houtrot behandeling bij Leerbouwen in Groningen wat voor jou!
Na het volgen van de cursus kun je aan de slag, door middel van het verwijderen van aangetaste delen, met het verduurzamen van hout.

 

Basiscursus
Houtrot behandeling

 

Doelstelling
Zodra je deze training hebt afgerond heb je zicht op het herkennen van houtrot, het verwijderen van aangetaste delen, het voorbehandelen en het aanbrengen van een strakke vulling. Ook komen de bijbehorende technieken en gereedschappen die hiervoor gebruikt worden aan de orde. 

Tijdens de cursus wordt de theorie in de lessen verweven, zodat je deze in de praktijk eigen kan maken. Lesmateriaal is inbegrepen, een theorieboek is niet van toepassing bij deze praktijklessen.

Wat heb ik nodig (Basiskennis en vooropleiding is niet vereist)
Vulmiddelen, overige materialen en gereedschap worden door Leerbouwen verzorgd evenals een veiligheidsbril en gehoorbescherming.

De onderstaande PBM’s (Persoonlijke Bescherming Middelen), zijn verplicht en dienen door de kandidaat zelf verzorgt te worden. 

  • veiligheidsschoenen (bij Leerbouwen te verkrijgen)
  • sluitende werkkleding

Duur
1 lesdag

Data
15 februari

15 maart

19 april  –  STAP-subsidie beschikbaar voor instap moment 28 februari

Kosten
€ 272,00

STAP-budget
Met deze subsidie kun je bij ons deze basiscursus Houtrot behandeling geheel kosteloos volgen.
Hoe? Lees hier meer.

Algemene informatie over het STAP-budget voor scholing en ontwikkeling van de overheid vind je hier: https://bit.ly/STAPbudget-Rijksoverheid

Aanmelden

Hoi, Leerbouwen hier

STAP aanvragen Leerbouwen

Heb je vragen over een cursus, of kom je er niet uit bij je keuze? Wij helpen je graag verder!

050 211 52 03 info@leerbouwen.nl