Bedrijfsuitje

Euvelgunnerweg 25a in Groningen 3 uur vanaf € € 85,- per persoon (incl. materiaal)

Bedrijfsuitje bij Leerbouwen (Groningen)

Zoek je een actief en uniek bedrijfsuitje in Groningen? Wat dacht je van de workshop Handige Harrie(tte) van Leerbouwen?

Waar jullie normaal samen aan jullie bedrijf of organisatie werken, gaan jullie tijdens dit bedrijfsuitje aan de klus. Van een houten moestuinbak tot een borrelplank: jullie klussen er samen op los. 

Wat jullie tijdens deze workshop precies gaan maken, bespreken we vooraf. Van een houten toneeldecor tot een vogelhuisje: alles kan. Heb je écht een groots idee?  Wie niet zaagt, wie niet wint: neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Waarom dit klusbedrijfsuitje?

  • Leuk bedrijfsuitje in Groningen
  • Leren klussen
  • Teambuilding
  • Geschikt voor iedereen

 

Praktische informatie

Minimaal 5 personen

€ 85,- per persoon (incl. materiaal)

Duur: 3 uur

Locatie: Euvelgunnerweg 25a in Groningen

 

Vanwege de opleidingen die Leerbouwen geeft, kunnen we workshops organiseren op maandag t/m donderdag na 16.00 uur en vrijdag overdag.

 

Bedrijfsuitje organiseren in Groningen?

Wil je meer weten over dit unieke bedrijfsuitje bij Leerbouwen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

 

Bedrijfsuitje op maat

Is houtbewerken en/of timmeren niet echt iets voor jullie team? Maar willen jullie wel graag de handen uit de mouwen steken? Je kunt bij Leerbouwen ook een workshop schilderen, metselen of stukadoren als bedrijfsuitje boeken. Meer weten? Neem dan even contact met ons op. 

 

Over Leerbouwen

Werk je in Groningen en zoek je een bedrijfsuitje in de omgeving? Dan is Leerbouwen een unieke en mooie keuze. Leerbouwen is namelijk een leerbedrijf voor praktische bouwopleidingen op maat. Leerbouwen zit in DE STEK: een duurzame werkplek voor bedrijven die samenwerken aan de toekomst van Noord-Nederland.

Hoi, Leerbouwen hier

Heb je vragen over onze begeleiding? Of wil je op een andere manier met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op, wij helpen jou graag verder.

050 211 52 03 info@leerbouwen.nl