Opleidingen

Leerbouwen zorgt ervoor dat vakbekwame medewerkers beslagen ten ijs komen en CVW-proof ingezet kunnen worden in de praktijk.

Waar bestaat het opleidingstraject uit?

Het opleidingstraject bestaat uit zowel theorie- als praktijklessen. Hierbij komen in ieder geval de volgende onderdelen aan bod:

Theorie

Praktijk

Werkplaats locatie Groningen

De opleiding vindt in een volledig ingerichte werkplaats te Groningen aan de Euvelgunnerweg 25A. Deze werkplaats voldoet aan de huidige Arbo- en veiligheidseisen en staat onder deskundige begeleiding.

Duur van de opleiding

De opleidingsduur is afhankelijk van de ervarenheid van de kandidaat en varieert van enkele weken tot 6 maanden. Graag nemen wij in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden en kosten met u door.

ROC’s

Duurzame scholing vindt plaats in overleg met de ROC’s. Ook wordt er overlegd met gemeentes en het UWV in de provincie Groningen.

Begeleiding, coaching on the job en nazorg

Het begeleidingstraject houdt in dat de kandidaten les en ondersteuning krijgen tijdens de theorieperiode en in de praktijk op de bouwplek.  De kandidaten worden gedurende een vastgestelde periode op maat begeleid tijdens de stage (coaching on the job) en in het kader van nazorg.

Overdracht naar werk

Leerbouwen draagt zorg voor een soepele overgang naar de werksituatie. Met de aannemers worden de wensen met betrekking tot personeel afgestemd en wordt er, indien van toepassing, bemiddelend opgetreden. Na het opleidingsprogramma zullen zij duurzaam op de arbeidsmarkt geplaatst worden.

De werkzaamheden worden gecoördineerd vanuit de locatie aan de Euvelgunnerweg 25A in Groningen.

Uw mensen ook opleiden?Neem dan nu contact op