Leerbouwen sluit zich aan bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding – NRTO

J
Joke vd Sluis 30-3-2022

Leerbouwen is vanaf heden aangesloten bij de NRTO branchevereniging. De missie van de NRTO spreekt Leerbouwen aan en komt overeen met onze doelen. Daarnaast staat kwaliteit bij Leerbouwen centraal. Door ons aan te sluiten bij de NRTO zal Leerbouwen ook de aanvraag indienen voor het NRTO-keurmerk. Met dit keurmerk willen wij onze klanten en kandidaten laten zien dat wij staan voor kwaliteit en professionaliteit.

 

Door ons aan te sluiten openen wij nieuwe deuren, komen wij nog meer in contact met andere opleiders en hebben toegang tot uitgebreide informatieverstrekking. De NRTO heeft daarnaast ook een groot netwerk bij ministeries, politieke partijen, werkgevers- en werknemersorganisaties.

 

Wat betekend dit voor u? Onze dienstverlening word nog uitgebreider en beter! Daarnaast zijn onze Algemene Voorwaarden aangepast, en de Algemene Voorwaarden B2B zijn toegevoegd, zowel in de Nederlandse als Engelse taal. Verder staat de Gedragscode van de NRTO op onze website, een gedragscode die wij al geruime tijd volgen.

 

Wilt u meer weten over het NRTO? Klik hier voor de website. Indien u een vraag of opmerking heeft kunt u ons telefonisch bereiken via 050 211 5203 of via info@leerbouwen.nl.