Werk in zicht

Samenwerken is onze passie

Werk in Zicht is het samenwerkingsverband van gemeenten, UWV en SW-bedrijven in de arbeidsmarktregio Groningen en Noord-Drenthe. Via Werk in Zicht heb je één contactpersoon voor al deze partijen. Wij kennen alle mogelijke regelingen en investeren graag, samen met jou, in vakmensen.

De aardbevingsschade veroorzaakt veel vraag naar bouw- of herstelwerk. Onze wens is dat werkzoekenden en ondernemers uit het gebied profiteren van de kansen die hierdoor ontstaan. De vraag naar personeel is groter dan het aanbod. Dat houdt de komende jaren aan. Waar vind je dan nog vaklieden? Werk in Zicht zorgt daarom voor een versnelling in het opleiden van de juiste personen. Dit gebeurt in samenwerking met (praktijk-)opleiders en werkgevers. Zo staan vakmensen klaar om het werk uit te voeren.

We werken aan een arbeidsmarkt waar iedereen welkom is. Samenwerken is onze passie én aanpak. Met vele werkgevers en opleidingsinstanties in onze regio. Dat loont. We delen de wens meer (vak)mensen aan werk te helpen. Resultaat en succes zijn onze sleutelwoorden. Zodat jij het beste personeel krijgt en aan je bindt. Onze dienstverlening is gratis.

Werk in Zicht