Energieke start zonnepanelen monteurs

H
Hendrik 13-10-2020

Groningen 28 september 2020,

 

Op maandag 28 september zijn er 14 personen gestart met de opleiding “Monteur zonnepanelen”. De komende 12 weken leren deze kandidaten alles omtrent het monteren van zonnepanelen. Onderdelen die veel aan bod komen zijn het plaatsen van de panelen, veilig werken, op hoogte werken en het opleveren van een dak. Na 8 weken wordt het geleerde in de praktijk toegepast en gaan de kandidaten 4 weken stage lopen.

Drie bedrijven staan klaar om deze kandidaten een baangarantie te geven voor 6 maanden. Te kennen: PowerCompany, Energie Remmers en Talentplaats. Zij hebben opdrachtgevers die graag goed geschoold personeel in willen zetten in deze energieke branche. Komen de kandidaten goed door de opleiding dan kunnen zij direct aan de slag.

Bij Leerbouwen werken we met de bevestigingsmaterialen van Solarstell. Zij leveren producten voor platte daken, schuine daken, pannendaken en golfplaatdaken. Het mooie is dat alles in Nederland geproduceerd wordt en er mensen een kans krijgen die het in het verleden minder hebben getroffen.
Wij vinden het mooi dat wij het materiaal van Solarstell in mogen zetten om onze kandidaten een kans te bieden op een nieuwe en zonnige toekomst.

Meer weten over deze zonnepanelen opleiding? Neem gerust contact op voor meer informatie.