Leerbouwen behaalt NRTO keurmerk

J
Joke vd Sluis 6-7-2022

 

Op 30 maart is Leerbouwen B.V. aangesloten bij het NRTO waarna wij ook meteen het keurmerk hebben aangevraagd. Dit keurmerk is ons per 1 juli 2022 toegekend!

Hier zijn wij ontzettend trots op. Dankzij een goede samenwerking als collegae onderling, maar ook met onze samenwerkingspartners, hebben wij dit kunnen bewerkstelligen.

Wat houdt dit keurmerk in? Het kenmerk garandeert dat het trainings- of opleidingsbureau voldoet aan bepalende kwaliteitskenmerken en garanties. Zodra een bedrijf over een NRTO-keurmerk beschikt, voldoen zij aan kwaliteitseisen die bepalend zijn voor de betrouwbaarheid van het bedrijf en bieden daarom garanties aan klanten en potentiƫle klanten. Wij wisten al dat onze werkwijze en klantenservice staan voor kwaliteit en professionaliteit, nu mogen wij hier een officieel erkende stempel opdrukken.

Voor ons houdt dit ook in dat wij ons kunnen aansluiten bij het STAP programma, via www.leerbouwen.nl/cursussen kan je ons volledig aanbod terugvinden! Wil je graag meer weten? Kom gerust langs voor een vrijblijvende introductie en rondleiding.