Succes met ons arbeidsfit traject

Joke vd Sluis 19-6-2024

Het ‘arbeidsfit traject’ was precies wat Ahmed nodig had om zijn arbeidsleven op de rails te krijgen. Hoewel hij al wat ervaring had met timmerwerk, bood het traject een gestructureerde omgeving waarin hij zijn vaardigheden kon verbeteren en nieuwe dingen kon leren. Hij gedijde in deze setting en bloeide op.

Gedurende zijn tijd in het traject leerde Ahmed niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar ontwikkelde hij ook strategieën om slimmer te werken. Als collega stond Ahmed altijd klaar om anderen te helpen en was hij nooit te beroerd om nieuwe uitdagingen aan te pakken. Zijn vermogen om zelfstandig te werken en zijn streven naar kwaliteit waren bewonderenswaardig.

Tijdens zijn traject leerde Ahmed het gebruik van diverse handgereedschappen, de schuurbank, wandzaag, afkortzaag en andere machines. Zijn toewijding aan het vak en zijn vaardigheden werden al snel opgemerkt, en dit leidde tot zijn uitstroom naar houtskeletbouwbedrijf Eemshout in Delfzijl. Hier werkt hij momenteel in de zagerij, waar hij zijn vaardigheden verder kan ontwikkelen en toepassen.

Zonder deze training en ondersteuning zou hij misschien niet zo succesvol zijn geweest. Ahmed ’s verhaal laat zien hoe belangrijk het is om mensen de juiste tools en begeleiding te bieden om te slagen in hun loopbaan.

Ahmed ’s succesverhaal is een prachtig voorbeeld van een geslaagde uitstroom naar passend werk. Zijn positieve houding, leergierigheid en toewijding hebben hem geholpen om zijn doelen te bereiken en een waardevolle bijdrage te leveren aan zijn nieuwe werkplek. We zijn trots op zijn prestaties en wensen hem alle succes in zijn verdere carrière bij Eemshout.