Flexschilder Groningen – Drenthe B.V.

Flexschilder

FLEXSCHILDER GRONINGEN – DRENTHE BV

(Een joint venture tussen de Olijslager Groep en Flexschilder Groningen Drenthe.)

Vind de juiste vakmensen, tijdelijk of in vast dienstverband

Als werkgever kunt u gebruik maken van ons enorme netwerk in vakbekwame allround schilders. Flexschilder.nl ontzorgt haar opdrachtgevers op het gebied van:

  • Uitzendklussen
  • Detachering
  • Payrolling
  • ZZP-bemiddeling
  • Werving en selectie

Alles draait om de juiste begeleiding. Daar besteden we aandacht en zorg aan. Gaat één van onze kandidaten aan de slag bij een onderhoudsbedrijf, dan plannen we regelmatig contactmomenten om te coachen en begeleiden. Het vergroten van kennis en het ontwikkelen van vaardigheden vinden wij erg belangrijk om uiteindelijk de gewenste kwaliteit waar te maken en garantie te bieden op succesvolle plaatsing.

Op zoek naar een tijdelijke klus of vaste baan?

De schildersbranche is de laatste jaren sterk veranderd. De wetten en regels zijn veranderd, maar ook de verfproducten zijn anders. Bovendien worden er andere eisen gesteld aan de scholing en kwaliteit van vakmensen. Als expert in deze branche weten we als geen ander hoe de markt in elkaar steekt. We selecteren de juiste mensen voor de juiste baan.

Kwaliteit is erg belangrijk. We bieden de vakmensen in ons netwerk de mogelijkheid om kennis te vergroten. Zowel theorie als in de praktijk. Dit is niet alleen technisch, maar juist ook op het gebied van competenties, zoals omgang met klanten. We bieden een stuk coaching en begeleiding hierin.

Over Flexschilder Groningen – Drenthe BV (Een jon venture tussen de Olijslager Groep en Flexschilder Groningen Drenthe.)

Flexschilder.NL bestaat uit zelfstandige ondernemers met ieder een groot netwerk in de branche. In de regio Groningen, Drenthe en Friesland is dat Peter van Dijk. Uiteraard maakt Peter gebruik van de kennis en kunde van de binnen- en buitendienst van de Olijslager Groep.

Peter is jarenlang werkzaam geweest in allerlei facetten van de schilder branche.

Ons motto: “Samen afspraken maken en nakomen”

Flexschilder.nl is ABU Lid en bovendien NEN 4400-1, VCA en NCU gecertificeerd. Ook zijn we aangesloten bij Stichting Normering Arbeid (SNA) en we verzorgen de afdracht naar A&O services.

Kom eens lang voor een kop koffie en een vrijblijvende kennismaking.

Flexschilder.nl