Inrichting nieuw kantoor

Joke vd Sluis 26-1-2023

Voor Flexsupport, één van onze buren in De Stek, zijn een 7 tal kasten gemaakt voor in hun nieuwe kantoor. Ze verhuizen binnen De Stek naar een grotere ruimte. In de timmerwerkplaats van Leerbouwen hebben wij kasten op maat gemaakt voor de nieuwe inrichting.

Hier komt naar voren dat de diverse geleerde vaardigheden toegepast worden in een opdracht uit de markt. Voor het onderdeel interieurbouw is het een prima praktijkopdracht. Maatvoetring, werken met machines als de cirkelzaag en boven frees komen veelvuldig aan de orde.

 

Aansluitend maken de schilders, onder aansturing van praktijkopleider Tsjisko de Jong, het project af. Hierbij wordt met name gelet wordt op de kwaliteit van het voorbehandelen,  gronden, plamuren en vervolgens super strak aflakken en de totale afwerking.

Op de foto links worden de eerste kasten in de grondverf gezet. Wanneer de grondverf voldoende is gedroogd, krijgen de kasten een vrolijke, frisse kleur.

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze opleidingen, of ben je op zoek naar een soortgelijk product? Neem vrijblijvend contact met ons op!