Leerbouwen haalt opnieuw hoogste trede op PSO ladder

H
Hendrik 14-12-2020

Onlangs zijn wij opnieuw beoordeeld en wederom op trede 3 gekomen. Dankzij ons prachtige team hebben wij dit weer bereikt!

Hieronder het nieuwsbericht van PSO:

Leerbouwen heeft Trede 3 op de PSO behaald. Tijdens de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling is gebleken dat Leerbouwen B.V. bovengemiddeld presteert.

Hendrik van der Sluis, coördinator: “Wij vinden dat iedereen met en zonder een afstand tot de arbeidsmarkt een kans moet krijgen om zich te laten omscholen naar een beroep wat hij/zij leuk vindt. Bij Leerbouwen richten wij ons op bouw en kan men zich middels een korte praktijkopleiding laten omscholen om de basisvaardigheden eigen te maken voor de beroepen: Schilderen, Timmeren, Metselen, stukadoren en monteur zonnepanelen. Met de PSO geven wij een gezicht aan “People” binnen MVO en we hebben de ambitie om op de PSO door te groeien. We zorgen ervoor dat onze processen goed op elkaar afgestemd zijn, de juiste balans tussen praktijk en administratie. Om zo iedereen aan de voorkant maar ook aan de achterkant zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. We vinden het belangrijk dat het sociale aspect scherp blijft binnen onze organisatie zodat wij ook richting onze aangesloten bedrijven kunnen communiceren dat wij met deze PSO-certificering werken. Het is voor onze kandidaten belangrijk maar het is ook steeds belangrijker voor bedrijven om hiermee te werken.

 

Wil je het gehele nieuwsbericht lezen? Kijk dan op de site van PSO-Nederland