Leerbouwen OPEN DAG 2 november

M
Miguel 2-10-2023
Beste Kandidaten, werkcoaches en werkgevers,
 
Wij zijn erg blij om jullie uit te nodigen voor de opendag van Leerbouwen op 2 november 2023!
 
Dit is dé gelegenheid om onze organisatie te leren kennen, onze visie te ervaren en te ontdekken hoe we samen kunnen werken aan een veelbelovende toekomst.
 
Datum: 2 november 2023
Tijd: 14:00 uur t/m 16:00 uur
(SAVE THE DATE)
 
Locatie: Leerbouwen
Adres: Euvelgunnerweg 25A
9723 CV Groningen
 


Onze Open Dag heeft als doel

 
Voor de kandidaten: Ontdek de diverse carrièremogelijkheden en opleidingsprogramma’s die Leerbouwen te bieden heeft.
Voor de werkcoaches: Ontdek hoe wij samen kunnen samenwerken om kandidaten te begeleiden en te ontwikkelen voor een succesvolle toekomst.
Voor de werkgevers: Verken onze talentwervings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
Voor de partners: Profileer jezelf, je goederen en diensten door kennis te maken met onze kandidaten, met ons en de verschillende andere organisaties waar wij mee samenwerken.
 

Binnen drie maanden aan de slag als schilder!

 
In Nederland is er veel werk voor schilders. Er is zelfs zoveel werk, dat er extra schilders nodig zijn. Daarom bieden wij je nu de kans om de opleiding tot #vakschilder te volgen. In slechts drie maanden tijd leer je bij Leerbouwen het #schildervak in deze praktische vakopleiding.
 

Korte, praktijkgerichte opleiding

 
In tegenstelling tot het reguliere onderwijs is een vooropleiding niet nodig en is instroom op ieder gewenst moment mogelijk! Je zit niet maandenlang alleen maar in de schoolbank, je leert op een praktijkgerichte manier de kneepjes van het schildersvak. Als je de opleiding succesvol afrondt, krijg je een certificaat.
 

Stage en uitzicht op een baan

 
Na de opleiding ga je direct 5 weken stagelopen bij een gerenommeerd schildersbedrijf dat werkt voor Eigen Huis Schilderservice. Dit is een dienst van Vereniging Eigen Huis (consumentenorganisatie voor huiseigenaren) en Uw Schilderwerk. Als je het goed doet, heb je daarna gegarandeerd werk voor minimaal 6 maanden en mogelijk zelfs langer.
 

Kosten van de opleiding

 
Wat zijn de kosten hiervan? De opleiding wordt voor je betaald. Uiteraard willen we wel weten of je echt gemotiveerd bent. Daarom krijg je vooraf eerst een intakegesprek.
 

Heb je interesse gekregen? Doe dan het volgende

 
Meld je aan bij Leerbouwen voor een intakegesprek op nr 06-13916552 of stuur een bericht naar elise@leerbouwen.nl en je ontvangt een uitnodiging. Graag je ID kaart en bij voorkeur jouw CV meenemen naar het gesprek, van tevoren mailen is ook mogelijk.
 
Om uw aanwezigheid te bevestigen, vragen wij u vriendelijk om hier te registreren via. De registratie is gratis en helpt ons om het bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.