Binnen drie maanden aan de slag als schilder

M
Miguel 6-10-2023

In Nederland is er veel werk voor schilders. Er is zelfs zoveel werk, dat er extra schilders nodig zijn. Daarom bieden wij je nu de kans om de opleiding tot vakschilder te volgen. In slechts drie
maanden tijd leer je bij Leerbouwen het schildersvak in deze praktische vakopleiding. In de Leerbouwen schildersvak folder vind je uitgebreidere informatie.

Korte, praktijkgerichte opleiding

In tegenstelling tot het reguliere onderwijs is een vooropleiding niet nodig en is instroom op ieder gewenst moment mogelijk! Je zit niet maandenlang alleen maar in de schoolbank, je leert
op een praktijkgerichte manier de kneepjes van het schildersvak. Als je de opleiding succesvol afrondt, krijg je een certificaat.

Stage en uitzicht op een baan

Na de opleiding ga je direct 5 weken stagelopen bij een gerenommeerd schildersbedrijf dat werkt voor Eigen Huis Schilderservice. Dit is een dienst van Vereniging Eigen Huis (consumentenorganisatie voor huiseigenaren) en Uw Schilderwerk. Als je het goed doet, heb je daarna gegarandeerd werk voor minimaal 6 maanden en mogelijk zelfs langer.

Kosten van de opleiding

Wat zijn de kosten hiervan? De opleiding wordt voor je betaald. Uiteraard willen we wel weten of je echt gemotiveerd bent. Daarom krijg je vooraf eerst een intakegesprek.
Heb je interesse gekregen?

Doe dan het volgende:

• Meld je aan bij Leerbouwen voor een intakegesprek op nr 06-13916552 of stuur een bericht naar elise@leerbouwen.nl en je ontvangt een uitnodiging.
• Graag je ID-kaart en bij voorkeur jouw cv meenemen naar het gesprek, van tevoren e-mailen is ook mogelijk.

Download voor uitgebreidere informatie de Leerbouwen schildersvak folder.

folder schildersvak